Gatus Mundi

Gatus Mundi és el blog de tots els gats del món. Un blog on els gats poden penjar les seves fotografies i fer arribar les seves anècdotes i curiositats. Gatus Mundi is the blog for all the cats of the world. A blog where cats are able to upload their pictures and send their stories and curiosities. Gatus Mundi es el blog de todos los gatos del mundo. Un blog donde los gatos pueden colgar sus fotos y hacer llegar sus anécdotas y curiosidades.

diumenge, de setembre 10, 2006

Mia, la gata londinenca.


Mia és una gata negra amb molt d'estil. La Charlotte és la seva humana favorita, una anglesa esbojarrada i amb molt sentit de l'humor. La Mia, pel que sembla, té una especial inquietud per l'interiorisme i la decoració.
Mia is a black cat with a lot of stile. Charlotte is her favourite human, a crazy English girl with a good sense of humor. Mia, as we can see, has an special interest for interiorism and decoration.
Mia es una gata negra con mucho estilo. Charlotte es su humana favorita, una inglesa loca y con mucho sentido del humor. Mia, por lo que parece, tiene una especial inquietud por el interiorismo y la decoración.

1 Comments:

At 9:01 p. m., Anonymous Jane said...

That's a terrific photograph!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home